Thông báo

Vui lòng đăng nhập để thực hiện chức năng này

Đăng nhập bằng:

Technology Development Staff

Ajinomoto Vietnam
Ngày đăng: 14/12/2016

Thông Tin Tuyển Dụng

Mô tả Công việc

I. Main Responsibilities:

  • Keep safety, environment and quality in daily work;
  • Report abnormal situations to superiors timely;
  • Make technical reports;
  • Make improvements in production and daily working.

II. Job Summary:

  • To support eveluate fermentation processes;
  • To make techical report;
  • To improve fermentation processes better.

III. Relationships:

  • Internal: Daily report directly to Supervisor/ Section Manager;
  • External: Related Departments/ Customers.

Yêu Cầu Công Việc

1.    Background:

  • Bachelor’s Degree in Food Technology/ Biotechnology/ Microbiology major.

2.    Job requirements:

  • Excellent command in English (all skills);
  • Familiar at Informatics: MS Office: Word, Excel & PPT (fluent excel skill);
  • To be honest and sincerely, failthful; be able to work in teamwork.

3.    Working Experience & Competencies:

  • Have experience in Laboratory working in an advantage.

4.    Age:

  • Male/ Female < 25 years old;

5.    Quantity

  • 1 vacancy.

Thông tin khác

  • Bằng cấp: Đại học
  • Độ tuổi: 22 - 28
  • Hình thức: Nhân viên chính thức
  • Thời gian làm việc: Office hours from Monday to Friday - 07:30 – 16:00
  • Cơ hội huấn luyện: Training opportunities for both soft skills and professional skills.
  • Đồng nghiệp: Dynamic working environment;
  • Phúc lợi:

    Working place: Bien Hoa Factory;
    Competitive salary package + benefits + performance bonus;

Giới thiệu về công ty

Ajinomoto Vietnam

www.ajinomoto.com.vnQui mô công ty: 1000 - 4999
Thành lập từ năm 1991, Công ty Ajinomoto Việt Nam có 100% vốn đầu tư nước ngoài và là thành viên của tập đoàn Ajinomoto Nhật Bản. Với sứ mạng đóng góp cho...Chi tiết
Các công việc tương tự Xem tất cả

Technology Development Staff

Ajinomoto Vietnam

Nhận email việc làm tương tự

Tạo thông báo việc làm tương tự với việc làm này.